Google+

Stem nu op de EA Game of the Year

Please note I'm currently working on the new site. I didn't want to take the site offline though, so you can still visit it. However me working on the site while it's still online means a lot of the pages will appear wonky. But not to worry, it won't take too long. Happy
Thursday, December 23, 2010 - 15:15

EA heeft dit jaar veel games uitgebracht. En omdat we graag de spelers willen laten kiezen wat zij nu de leukste en beste game van EA van 2010 vinden, hebben we de Game of the Year verkiezing in het leven geroepen.

Wat moet je doen? Heel simpel. Ga naar de site, kies een game en stem. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een kaartje te sturen naar een van de developers van het spel, om te laten weten hoe tof je de game vind!

Dus doe snel mee, want er zijn ook vette prijzen te winnen. Kijk voor meer info op EA Game of the Year!

Facebook Comments Box

Advertisement

News Archive